Да вземете решение, кой е най-добрият начин да стоплите офиса, може да е малко сложна задача. Всеки бизнес е различен. Различен по размер и с различни интериорни потребности и възможности. Може да е с отделни стаи или общо отворено пространство. Може да сте преместили офиса си у дома. Може да обмисляте разширяване или свиване на бизнеса. Обновяване или наемане на помещение. По-долу ще покажем, защо електрическото отопление може да отговори на потребностите на вашия бизнес.

Тъй като мислите ни плавно, но трайно се насочват към есенния сезон, сега е идеалното време за да подмените отоплителната система в офиса. Може би поглеждате климатика и се сещате за неприятните схващания и постоянното чистене на филтъра или пък се чудите как да решите проблема с постоянно греещия на гърба ви стар радиатор без терморегулатор. Не е нужно много да се чудите, погледнете нашите предложения за функционални конвектори на подвижна стойка или статични.


Офис под наем


Намерили сте идеалния размер офис, с разумен наем, подходяща локация. Единственият му недостатък е, че няма отопление и трябва да измислите как да го сгреете през студените дни. Може би сте изкушени да изберете нещо евтино и малко, като духалката или подвижният маслен радиатор, от които ще разберете, че разходите са неоправдани за работата, която вършат. Помислете за възможностите на Euro + .


Всяко помещение да е с различна температура


Когато става дума за идеалната температура по време на работа, всеки е различен. Някои определящи за това фактори са възрастта, пола, теглото и начина на обличане. Комфортната температура дава отражение върху производителността, така че наистина е важно да се намери правилното решение. Задачата допълнително се усложнява, ако имате отворен офис или индивидуални такива. Решението се крие в управлението на електрическите отоплителни тела. Може да погледнете възможностите на Brio 2 .


Градински офис


Кой е най-добрият начин за отопляване на градински офис е доста чест въпрос? Зависи от няколко неща:

Размерът – мощността на отоплителното тяло, трябва да е съобразена с размера на офиса.

Източникът на електроенергия – локален или централен.

Използваемост – помещението ще бъде ли използвано всеки ден? Само за почивните дни или в конкретни моменти? Ако там има техника, като компютри например е хубаво те да не бъдат подлагани нито на измръзване нито на конденз. Предвид динамиката на климата в България е нужно електрическото отоплително тяло да може адекватно да отговори на рязко променящите температури в различните части на ден през есента и пролетта, а понякога и през ранната зима. За да изберете най-доброто електрическо отоплително тяло – свържете се с нашите консултанти .


Промишлено отопление


Разбира се не само офисите са важни, производствените помещения са тези, които придават смисъл на офисите. Ако бизнесът ви е свързани с малък цех, склад или сервиз си струва да прегледате възможностите за електрическо промишлено отопление .


Решението наречено електрическо отоплително тяло


 Разбира се че конвекторите, а в някои случаи и лъчистите радиатори, са страхотно решение за електрическо отоплително тяло за вашия офис. Ето и основните фактори, които ще ви спечелят за да изберете конвектор на френския производител Applimo или инфрачервен радиатор с марка Campa:

Гъвкавост – конвекторните радиатори могат да бъдат статично закрепени за стената или напълно подвижни върху стойка на колелца.

Управление – Всеки конвектор и инфрачервен радиатор има самостоятелен термостат и възможност за настройки. Така вие може да отоплявате различните помещения напълно индивидуално във различно време, на различна температура, или заедно.

Достъпни – С лесно управление, прецизен термостат (+/- 0.1ºС) и съвременни програми за контрол на температурата и консумацията, като "Отворен прозорец", "Присъствие в стаята" и "Еко", нашите конвектори и лъчисти радиатори са наистина достъпни.

Удобство и безопасност – Проектирани да бъдат оставени да работят непрекъснато конвекторите и радиаторите на Applimo  и Campa , са с вградена защита за прекъсване на захранването в случай на прегряване. Повърхността на електрическите радиатори, които предлагаме са безопасни за деца и възрастни, с функция "Заключване срещу деца" не позволяват нежелана промяна на настройките. Програмируемото управление ще стопли офиса ви малко преди да отидете, на желаната от вас температура. Няма повече ходене в студен офис!

Качество – Всички предлагани от нас конвектори и инфрачервените радиатори  са с максимална за България гаранция от 8 години. Applimo и Campa са марки известни на френския и европейски пазар със своите иновативни и качествени моноблок нагреватели.

Какъвто и да е вашият офис, нашите атрактивни електрически отоплителни тела ви дават удобно и контролируемо отопление, което да осигурява продуктивна и креативна работна среда.

Тъй като политиката на Европейският съюз за чист въздух и здравословна среда ни отдалечава вся повече от вредните и изкопаеми горива, електрическото отопление все повече се превръща в екологична опция. Електричеството все повече се произвежда от възобновяеми източници, което прави електрическите отоплителни тела, като конвектори и инфрачервени радиатори екологично отоплително решение.

Френските производители Applimo и Campa, с които работи, са доказали своята ангажираност в производството на качествени, ефективни и отговорни към заобикалящия ни свят отоплителни тела. За да получите най-доброто отопление