Menu
Your Cart
Ние използваме „бисквитки“ на този Уебсайт предимно с цел улесняване на ползваемостта. 

Блог RSS Feed

29 Nov Правила на играта Спечели с Батката и www.El-otoplenie.com
Пламен 0 144
Официални правила и условия за участие в играта: Спечели с Батката и www.El-otoplenie.com Общи условия (Първа част): Наименование на Играта: „Спечели с Батката и www.El-otoplenie.com“, наричана за..
08 May Отопление на електричество – скритите предимства
Мария 0 4272
Отопление на електричество – скритите предимстваОтоплението на електричество, често пъти бива заклеймявано. Опитът обаче доказва, че има голямо значение конкретното отоплително тяло което се използва...
28 Feb Кои са безопасните за деца радиатори?
Мария 0 3613
За да направите детската стая по-топла и комфортна пред вас се изправят две възможности – да добавите още едно отоплително тяло или да подмените старото. Когато децата са у дома, вниманието се фокусир..
21 Jan 3 компактни ел. отоплителни тела, от които ще останете очаровани
Мария 0 2849
Мястото у дома или на работа почти винаги не достига. Дали папките с документи, мострите и бюрата ще ограничат пространството в офиса или пък цялата покъщнина, деца, домашни любимци, баби и дядовци – ..
26 Nov Къде в стаята трябва да поставя новата си инфрачервена печка?
Мария 1 12507
Изборът на най-добро място за новият Ви инфрачервен радиатор не е чак толкова трудна задача или поне не е като тази за построяването на АЕЦ Белене. Но пък в сравнение с конвектора, се изисква малко по..
22 Nov Кое е най-доброто място в стаята за електрическата печка – тип конвектор?
Мария 0 5166
След като студът ни сковава безмилостно и първите снежинки напомниха, че независимо дали сме готови зимата идва, може да си вземем глътка въздух с малко по-омекналото и дъждовно-кално време. Това е мо..
22 Oct За какво да гледате когато избирате ново електрическо отоплително тяло?
Мария 0 1695
Средната консумация на електроенергия на българското домакинство е около 4000 kWh., сравнено с Американците (12 300 kWh), Канадците (11 000 kWh) и Австралийците (7000 kWh), нашето потребление наистина..
16 Oct Как да разберете, че домът ви се нуждае от ново отопление?
Мария 0 1687
Ако през изминалия отоплителен сезон сте имали две или пове от тези ситуации в дома си, то значи сега е идеалното време за да предприемете мерки и да си подсигурите топъл и уютен дом през зимата. Есен..
01 Oct Как да отопляваме офиса
Мария 0 1903
Да вземете решение, кой е най-добрият начин да стоплите офиса, може да е малко сложна задача. Всеки бизнес е различен. Различен по размер и с различни интериорни потребности и възможности. Може да е с..
20 Aug Най-честите въпроси за инфрачервените печки
Мария 0 2320
Опасни ли са инфрачервените печкиКогато, става дума за лъчение и радиация, човек автоматично наостря слуха в очакване да чуе нещо страшно, опасно и дори апокалиптично. Всъщност радиацията е всяко едно..
15 Jul 3 причини да изберете ново отоплително тяло през лятото
Мария 0 1301
Подмяната на отоплителните тела през лятото може да ви спести пари и време. През този плажен сезон е нормално да забавим темпото, веднъж заради жегата навън и втори път заради масовите отпуски. Това е..
04 Jul Електрическите конвектори – предимствата им преборват недостатъците
Мария 0 4984
Електрическите конвектори са масово разпространени основно заради тяхната доста добра цена. Разбира се, като всяка техника и при тази има, както плюсове, така и недостатъци. Но преди да ги разгледаме ..
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)