Menu
Your Cart
Ние използваме „бисквитки“ на този Уебсайт предимно с цел улесняване на ползваемостта. 

Блог RSS Feed

20 Nov Конвектор или климатик? Кое да изберем?
Мария 5 5847
Зимата – сезонът на сбъднатите желания, студените ветровити нощи и неповторимия аромат на коледни сладки. Това е и периодът, в който всеки прекарва най-много време у дома и заедно със семейството си с..
08 May Отопление на електричество – скритите предимства
Мария 0 1145
Отопление на електричество – скритите предимстваОтоплението на електричество, често пъти бива заклеймявано. Опитът обаче доказва, че има голямо значение конкретното отоплително тяло което се използва...
04 Jul Електрическите конвектори – предимствата им преборват недостатъците
Мария 0 1228
Електрическите конвектори са масово разпространени основно заради тяхната доста добра цена. Разбира се, като всяка техника и при тази има, както плюсове, така и недостатъци. Но преди да ги разгледаме ..
21 Jan 3 компактни ел. отоплителни тела, от които ще останете очаровани
Мария 0 918
Мястото у дома или на работа почти винаги не достига. Дали папките с документи, мострите и бюрата ще ограничат пространството в офиса или пък цялата покъщнина, деца, домашни любимци, баби и дядовци – ..
22 Dec Модерните измерения на отоплението
Мария 0 672
Модерните измерения на отоплениетоВ хладните месеци, не рядко се подхващат разговори за това кой, как и с какво се отоплява. Едни искат да се похвалят колко запознати са с темата, а други искат да пол..
15 Jul 3 причини да изберете ново отоплително тяло през лятото
Мария 0 471
Подмяната на отоплителните тела през лятото може да ви спести пари и време. През този плажен сезон е нормално да забавим темпото, веднъж заради жегата навън и втори път заради масовите отпуски. Това е..
28 Feb Кои са безопасните за деца радиатори?
Мария 0 931
За да направите детската стая по-топла и комфортна пред вас се изправят две възможности – да добавите още едно отоплително тяло или да подмените старото. Когато децата са у дома, вниманието се фокусир..
08 Dec Конвекторен радиатор с каква мощност да изберем?
Мария 0 2397
Конвекторният радиатор е едно топло и рационално решение за да направите комфортно времето прекарано в отделно помещение или в целия дом. Независимо дали става дума за жилище или офис, изборът на отоп..
20 Aug Най-честите въпроси за инфрачервените печки
Мария 0 777
Опасни ли са инфрачервените печкиКогато, става дума за лъчение и радиация, човек автоматично наостря слуха в очакване да чуе нещо страшно, опасно и дори апокалиптично. Всъщност радиацията е всяко едно..
13 Dec Ефективност на лъчисто (инфрачервено) отопление
Мария 0 1848
Ефективност на лъчисто (инфрачервено) отоплениеИнфрачервената енергия е форма на електромагнитно излъчване, която се намира точно зад червения край на диапазона на видимата светлина на електромагнитни..
01 Oct Как да отопляваме офиса
Мария 0 605
Да вземете решение, кой е най-добрият начин да стоплите офиса, може да е малко сложна задача. Всеки бизнес е различен. Различен по размер и с различни интериорни потребности и възможности. Може да е с..
18 Dec Радиатор за баня – какъв материал е най-добър за мен?
Мария 0 1176
Радиатор за баня – какъв материал е най-добър за мен?Радиаторите за мокри помещения и лирите за баня могат да бъдат изработени от различни материали. Нека разберем, кой е най-добър за вас.Има много го..
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)