Безплатна доставка при поръчка над 100 лв.
4% отстъпка при онлайн поръчка за налични продукти. // 6% отстъпка за поръчки над 800 лв. // 8% отстъпка за поръчки над 1500 лв

Информация за доставка

1. Доставки се извършват само на географската територия на Република България.

2. Доставката се извършва чрез куриерска фирма, с която "Бонита Ефект" има договорни отношения, или чрез транспорт на "Бонита Ефект" .При личен избор на куриерска фирма от Купувача, с която "Бонита Ефект"  няма договорни отношения, не са валидни обявените условия за доставка и рекламация.

3. Цената за доставка е включена в общата стойност на фактурата, освен когато "Бонита Ефект"  е обявил преференциални условия с безплатна доставка.

5. Поръчките се доставят до адрес на клиента /до входа на сградата при осигурен достъп/  или до офис на куриерска фирма.

6. Поръчани стоки чрез Онлайн магазин  el-otoplenie.com , се доставят от куриер или от служител на "Бонита Ефект"  в срок от 2 до 5 работни дни в зависимост от наличността на поръчаният продукт. За гр. Варна се изпълняват и бързи доставки 24-48 часа след потвърдена наличност.

7. Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерските фирми.

8. В случай на забавяне на доставката "Бонита Ефект"  е длъжен да уведоми Купувача, независимо от причините на забавянето.

9."Бонита Ефект" не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.

10. Стоката се предава на Купувача /ПОЛУЧАТЕЛЯ срещу подпис, с който се удостоверява, че "Бонита Ефект"  е изпълнил поръчката.

11. Купувача /ПОЛУЧАТЕЛЯТ оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на куриер, или лице, доставящо пратката.

12. С полагането на подпис на приемо-предавателен документ Купувача овластява куриера да предаде от негово име на "Бонита Ефект"  сумата по общата стойност от фактурата за доставената стока, при избран метод на плащане наложен платеж.

13. При невъзможност Купувача да бъде намерен на посочения адрес за доставка, не по вина на "Бонита Ефект", лицето, извършващо доставка, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа за уточнение на втори опит за доставка.

14. В случай, че Купувача не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и "Бонита Ефект"  се освобождава от задължение да достави поръчката.

15. В случай, че Купувача откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и лицето, извършващо доставка я връща на "Бонита Ефект".

16. Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от "Бонита Ефект" върху Купувача /ПОЛУЧАТЕЛЯ в момента, в който той или посочено от него лице, различно от превозвача, приеме стоката.

    Сподели: