Ново отоплително тяло през лятото

Подмяната на отоплителните тела през лятото може да ви спести пари и време. През този плажен сезон е нормално да забавим темпото, веднъж заради жегата навън и втори път заради масовите отпуски. Това е и времето, в което на спокойствие можете да обмислите закупуването на нови конвекторни радиатори или друго отоплително тяло. Месеците юли и август, традиционно се характеризират с най-добрите цени за нови радиатори, било то инфрачервени или конвекторни радиатори. Отстъпките в цените се движат в диапазона 2% - 15%, а гаранцията специално при конвекторните радиатори е между 5 и 8 години. 


Времето е на ваша страна – използвайте го

Отоплителни тела през лятото


Тъй като е топло имате достатъчно време за да разгледате възможностите на електрическите отоплителни тела и да прецените предимствата и недостатъците на конвекторните радиатори. След като направите този избор, следва да конкретизирате и моделът, който най-добре ще топли домът ви. През лятото имаме възможност да проучваме цените и условията. Така може да вземем информирано решение, без да бързаме.


Преди да направите своя избор помислете за характеристиките, които търсите в конвекторните радиатори или всяко друго електрическо тяло – мощността на радиатора, вертикална или хоризонтална форма на тялото, механичен или електронен регулатор, формата и материала на нагревателя, размерите на конвекторния радиатор.


Ако оставите вземането на решение, за покупка на конвекторен или друг вид радиатор, за есента или зимата, ще трябва да вземете това решение бързо. В противен случай, при рязко влошаване на времето има опасност да се стига до ситуация, в която вие и вашето семейство да треперите.


Финансовото планиране разсрочва разходите

Ново отоплително тяло за дома


Финансовото планиране е инструмент, който все повече навлиза и в реалността на българските домакинства. Чрез него предварително се отбелязват всички регулярни разходи (храна, ток, вода, телефон и т.н.), добавят се и разходите които са еднократни само за този период (почивка, подаръци за рождени дни, конвекторни радиатори) и при възможност е редно да се задели сума за извънредни ситуации (ремонт на колата, медикаменти и др.). Описвайки всички разходи, можете да прецените кога и каква сума е разумно да похарчите за еднократните покупки и събития, като например закупуването на нов конвекторен радиатор. Това ви позволява да разпределите стойността в един или повече месеци, да потърсите допълнително финансиране или просто да се огледате още малко, за разумна оферта.


Ако темата за финансовото планиране ви е интересна, ето нещо полезно от сайта на Активни потребители.


Спестете средства

Ново отоплително тяло за Вашия дом


След като сме определили техническите параметри, които търсим в конвекторните радиатори и бюджета, пристъпваме към намирането на най-добрата оферта, която може да отговори на поставените от нас параметри. Някои от представителствата и шоурумите имат изгодни предложения за конвекторни радиатори. Разбира се това не е правило, а въпрос на фирмена политика. В Бонита Ефект това лято най-добра е цената на модел Solo, на френския производител на конвекторни радиатори Applimo. Ето и подробности за този модел:


Конвекторен радиатор Solo

Нов конвекторен радиатор за дома


Моделът Solo е с мощност от 1250W, която е напълно достатъчна за затоплянето на помещение с площ между 4 и 11 кв.м., в зависимост от разположението и качеството на строителството на сградата. Сезонната отстъпка, която предоставяме е 15%, така цената става едва 144 лв. Моделът е с механичен терморегулатор, чието качество е гарантирано. Прецизността на отчитане е в рамките на +/- 0.5º С. Всички конвекторни радиатори на марката Applimo работят на един и същ принцип – този на естествената конвекция, която създава комфортна и топла среда в цялото помещение. Размерите на конвекторен радиатор Solo (500 х 430 х 26 + 57 в мм.) позволяват лесно да намерите място за него върху стената в дома си. Монтажът на модела може да бъде направен директно към стената или към подвижна стойка на колелца, която не е включена в комплекта. Стойката, било то статична или на колелца, е подходящ вариант ако не желаете да закупувате два или повече конвекторни радиатора, използвате само един за да отоплявате последователно няколко помещения. Това е напълно реално предвид, малкото тегло на модела – едва 4.5 кг.


Комплектът на всички конвекторни радиатори Solo включва щепсел, който трябва допълнително да бъде свързан към тялото. Това може да направите сами, ако разполагате с базови познания или да ползвате услугите на електротехник. Гаранцията на конвекторните радиатори с марка Applimo е наистина сериозна и респектираща за българския пазар – 8 години. Моделът разполага и с автоматична защита, която минимизира рисковете от сериозна повреда по конвекторните радиатори Applimo, като изключва нагревателя при късо съединение. Solo се предлага и с мощност от 1750W и 2500W. Изберете това лято от най-добрите оферти за конвекторни и инфрачервени радиатори с марка Applimo.


Solo 1250W, 144 лв. е единична мострена бройка!

Ако искате да се възползвате от предложението, се свържете с нашия шоурум! Още предложения и летни отстъпки, може да видите тук.